Нови членове се присъединяват към ECSO

Добре дошли в Startup Wise Guys и ThriveDX/HackerU Polska
ECSO приветства двама нови членове: Startup Wise Guys и ThriveDX/HackerU Polska.

Startup Wise Guys акселераторът е интензивен, високоенергичен, без BS, ясен подход към коучинг от практици, а не от консултанти!
Това е 5-месечна програма, ръководена от ментори на място, която се провежда в Талин (Естония), Рига (Латвия), Вилнюс (Литва), Милано и Козенца (Италия) или онлайн. Ускорителят е основно фокусиран върху продажбите и мащабирането с компонент за набиране на средства, който помага на екипите да бъдат в състояние да наберат следващия кръг на финансиране в рамките на 6 месеца. Имаме четири вертикали – B2B SaaS, Fintech, Cyber ​​и Sustainability. Прочетете още.

Основана в Израел през 2007 г. от ветерани експерти по киберсигурност и цифрови технологии от Израелските сили за отбрана (IDF), ThriveDX (бивш HackerU) служи като водещ доставчик на цифрово образование в продължение на повече от две десетилетия. Използвайки техниките за обучение от световна класа на IDF, ThriveDX съчетава традиционни и модерни методи на обучение, авангардни изследвания и практически опит, за да запълни празнината в уменията и да гарантира бъдещето на съвременната работна сила.