ECSO приветства седем нови членове

ECSO с удоволствие приветства седем нови членове:

• Bfore.ai е пионер на новата кибер защита, задвижвана от ИИ. Те предвиждат злонамерени домейни, преди да са активни, докато тяхната емисия на denylist предотвратява атаките, преди да започнат. 

• Киберсигурност Австрия е сдружение с нестопанска цел, независимо и безпартийно сдружение с цел да се справя с напречни проблеми със сигурността в областта на ИТ / киберсигурността на критични / стратегически инфраструктури в Австрия. .

• Hypervault: стартиращ SaaS от Антверпен, Белгия, първата цел на техните решения е да позволят на компаниите напълно да защитят всякакъв вид чувствителни данни, които имат, но без да отнемат никаква производителност на хората, които трябва да имат достъп и да използват този тип данни . 

• Софтуер за сигурност IKARUS: Базиран във Виена, Австрия, “IKARUS Software GmbH” съществува няколко години преди IKARUS anti.virus (преди IKARUS virus.utilities), първият и най-продаван продукт, който направи компанията международно известна. 

• Увеличете своите умения: Increase Your Skills GmbH е немска компания със седалище в Лайпциг, която предлага платформа за пълно информиране на услугите и консултантски услуги в областта на информационната сигурност и защитата на данните. Основана през 2017 г., компанията бързо се превърна в основен играч на пазара за осведоменост за сигурността и беше посочена като една от 100-те най-бързо развиващи се стартиращи фирми в Германия през 2020 г. Разберете как и вие можете да станете член на Европейската организация за киберсигурност и да станете част от европейската общност за киберсигурност. Вижте тук