БЕЗ ВРЕМЕ СИ ОТИДЕ СВЕТЛИН ИЛИЕВ – МНОГОУВАЖАВАН КОЛЕГА И ПРИЯТЕЛ! СВЕТЛА МУ ПАМЕТ!

Ръководството и екипът на  Българската асоциация по киберсигурност изразяват своите най-искрени и дълбоки съболезнования на близките и роднините на многоуважавания наш колега и скъп приятел Светлин Илиев, който на  08.07.2024 г. ни напусна внезапно.

Светлин бе в разцвета на силите си и вестта за неговата загуба е огромен шок за всички, които го познаваха и работеха с него.

Светлин Илиев бе сред експертите, които налагаха темата за киберсигурността в дневния ред на българското общество. Изпълнителен зам.-председател на Съюза за стопанска инициатива в периода 2022 – 2023 г., първи председател на Европейския цифров иновационен хъб „Тракия“, председател на Българската асоциация по киберсигурност в мандат 2019 – 2023 г., член на Борда на Европейската организация по киберсигурност (ECSO).

За краткия си жизнен път, Светлин Илиев имаше зад гърба си магистърска степен в Централно Европейския университет в Будапеща, преподавателски опит като асистент в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“, професионален опит в системата на UNICEF, NATO, „Заедно в час“.

Поклон пред светлата му памет!

Поклонението ще се състои на 11.07.2024 г. (четвъртък) от 12:00 ч. в Гробищен парк – Кюстендил.